Wo

26 sep

2018

In september opent Michiel Buursen de maandelijkse U Jazz CROSS-OVER Jam met blues en ballads. Aansluitend open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten.


Wo

03 okt

2018

Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazz-geheim van de stad: de Jazzkelder van de Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd tot heus jazzcafé waar improvisatie centraal staat. 


Wo

03 okt

2018

Muziek maken met een beeld in je hoofd in plaats van toonladders in je vingers.


Wo

10 okt

2018

Op 10 oktober 2018 opent de amateur jazzformatie MenMade de amateursessie. Aansluitend is het podium vrij voor elke muzikant die wil mee jammen.


Vr

12 okt

2018

LeftChannel speelt onverwachte jazzstandards, jazzy popnummers en waagt zich af en toe aan nummers van moderne helden als John Scofield en Bruut.


Vr

12 okt

2018

Malnoia is een nieuw, onorthodox trio van uit pianist Jorn Swart, waar de bas en drums uit de het traditionele jazztrio worden ingewisseld voor viool (Benjamin Von Gutzeit) en basklarinet (Lucas Pino). Inspiratie komt in de basis uit de klassieke melancholische werken van Bartok, Ravel en Hindemith, maar wordt aangevuld met vrijheid van jazz en impro. Het resultaat is wat het trio zelf “hallucinogenic chamber music” noemt. 


Za

13 okt

2018

Kaseko, Cadence & Calypso
Rhythm`s & Tori`s from the heart


Zo

14 okt

2018

Op de eindpresentatie tonen de cursisten het resultaat van hun muzikale ontwikkeling tijdens deze workshop.


Wo

17 okt

2018

Saxofoniste Tineke Postma verraste de jazzwereld door zich grensoverschrijdend en grensverleggend te ontwikkelen tot een bejubelde en baanbrekende jazzmuzikante. 


Wo

31 okt

2018

Op 31 oktober opent het Vogel Verbrugge Verbond, bestaande uit vocaliste Marianne Verbrugge en contrabassist Tjitze Vogel, de maandelijkse U Jazz CROSS-OVER Jam. Aansluitend open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten.


Wo

07 nov

2018

De Jazzkelder is de ultieme jamsessie voor de Utrechtse jazzmusici. Neem je instrumenten mee!


Zo

18 nov

2018

Op de eindpresentatie tonen de cursisten het resultaat van hun muzikale ontwikkeling tijdens deze workshop.


Wo

21 nov

2018

Voor dit clubconcert van UJazz x LE:EN heeft jazzfluitist Jeroen Pek een kwartet samengesteld van internationale muzikanten met wie hij nog nooit samenspeelde.


JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 is een samenwerkingsverband van TivoliVredenburg en UJazz.
Jazz030 wordt ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
info@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Jazz030 wordt beheerd door: UJazz