Stormy Monday met Angelo Verploegen

Submitted by conny on di, 01/02/2018 - 17:34
subtitel
Van Broadway naar Bebop
Afbeelding
Angelo Verploegen
korte promotekst

Muziekliefhebbers kunnen maandag  15 januari weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren.

Body

Van Broadway naar Bebop
Trompettist Angelo Verploegen leidt de komende Stormy Monday sessie met als thema Van Broadway naar Bebop. Aan de orde komen oorspronkelijke Broadway musical-liedjes uit de jaren 30, 40 van de vorige eeuw, die uiteindelijk geleid hebben tot de bekende Bebop thema’s. Al spelend komen de deelnemers erachter waarom die thema's zich zo goed lenen voor improviseren. En waarom ze nog steeds als belangrijke inspiratiebron dienen voor jazzmusici uit alle windstreken.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Monday. De avond is gratis toegankelijk. Ook voor wie gewoon wil komen luisteren onder het genot van een drankje.

Stormy Monday is een initiatief van docentencollectief De KunstKombinatie, dat het volwassenenonderwijs in DE KOM verzorgt, en wordt uitgevoerd in samenwerking met DE KOM.

locatie
theatercafé DE KOM
startdatum en tijd
15-01-2018 20:00:00
Ujazz productie
Geen Ujazz productie