CONCERT

UJazz in LE:EN/NEEL

Datum: 23-05-2018 aanvang: 20:30
Locatie: LE:EN/NEEL
Adres: Heuveloord 140 Utrecht
Genre: Moderne jazz
Ticketprijs vanaf: Kaarten €12,50 / €10,- (UJazz leden)
Tickets: koop

Paul van der Feen wordt algemeen beschouwd als een van Nederlands toonaangevende saxofonisten. Hij is een van de solisten bij het Metropole Orkest, maar hij heeft ook wortels in de Utrechtse jazz omgeving waar hij regelmatig bij sessies te horen is. Verder speelt Paul o.a. in het Clazz Ensemble, de Radio 6 groep The Obsessions, de Clemens van der Feen Band en de Dj Maestro Blue Note Trip. Ook richtte hij samen met drummer Roy Dackus de groepen Odyssee en Inception op, met respectievelijk gitarist Anton Goudsmit en trompettist Alex Sipigin.

Martin Fondse heeft in 2017 de Buma Boy Edgar Prijs in de wacht gesleept, èn heeft hetzelfde jaar in stijl afgesloten met een onvergetelijk optreden als hoofdgast/curator van het zevende UJazz Festival, samen met Eric Vloeimans, de Utrechtse Jazz Archipel en zijn eigen Martin Fondse Orchestra. Zijn staat van dienst als componist, bandleider, pianist en vibrandoneonist is onwaarschijnlijk groot. Net als zijn nieuwsgierigheid en vermogen om alle genres en grenzen te verkennen.

De concerten vinden plaats in het nieuwe Utrechtse podium NEEL, een industriële en tegelijk intieme ruimte bij restaurant LE:EN in Rotsoord - dè ideale plaats voor experiment en avontuur in de jazz. Prominente Nederlandse jazzmusici gaan de uitdaging aan en brengen programma's die ze nog niet eerder hebben gespeeld. In seizoen 2018/19 zal het zich maandelijks op woensdagavonden afspelen

 - http://www.leen-restaurant.nl/nl/neel


JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 is een samenwerkingsverband van TivoliVredenburg en UJazz.
Jazz030 wordt ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
info@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Jazz030 wordt beheerd door: UJazz